Vepřová plec bez kosti

Vepřová plec bez kosti je šťavnaté a mírně prorostlé maso, vhodné na pečení, dušení, mletí i přípravu gulášů a výpečků.

15,70 Kč 15,70 Kč / 100 g
Dostupnost: Skladem
Kód: 198
Vepřová plec bez kosti

Detailní popis produktu

Vepřová plec bez kosti pochází z přední části prasete a je ceněná pro svou šťavnatost, jemné prorostnutí a univerzální využití. Maso má pevnější strukturu a vyšší podíl kolagenu, což z něj dělá ideální surovinu pro delší tepelnou úpravu – například pečení, dušení, přípravu gulášů, výpečků či trhaného masa. Plec je rovněž vhodná na mletí do sekané, karbanátků nebo domácích uzenin. Díky výborné chuti a dostupnosti je vepřová plec stálicí v české i mezinárodní kuchyni.


Vepřová plec bez kosti – Nutriční hodnoty na 100 g:

  • Energetická hodnota: 183 kcal

  • Tuky: 12 g

    • z toho nasycené mastné kyseliny: 4,5 g

  • Bílkoviny: 18 g

  • Sacharidy: 0 g

    • z toho cukry: 0 g

  • Sůl: 0,1 g (přirozený obsah sodíku)

Doplňkové parametry

Kategorie: Vepřové
? Hmotnost jednoho balení: 100 g
Bezlepkové: Ano
Bez dusitanové soli: Ano
Bez přidaných dochucovadel: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola